SLUTSPURT I ENGLAND ! 
Jag var i London i helgen. Innan jag drog iväg valde jag mellan att ta min rätt så tunna jacka och min varma sköna rock. Fast den här årstiden i England så brukar det ju vara varmt och skönt men å andra sidan hade jag Ola Andersons ord i starkt minne: "Kylan skojar aldrig" så det fick bli den varma rocken. Idag tackar jag gudarna för det valet för herregud, vad kallt det var. Plus 4 grader, regn och blåst. På kommentatorsläktaren var det bistert och inte värmde underhållningen heller. Arsenal vann mot Reading med 2-0 och det var verkligen "en dag på jobbet" för Arsenal. Reading ser ut att vara på väg ur Premier Leauge.

Betydligt bättre match var det dock igår. Manchester City vann mot Portsmouth med 3-1 efter en riktigt underhållande match. En skön seger för "Svennis" som fick se sitt lag vinna sin andra match på raken för första gången sedan i oktober månad. "Svennis" och Hasse Backe har gjort ett mycket bra jobb med City trots det så spekuleras det att duon ska få sparken i sommar. Blir det så är det givetvis en stor skandal. Det tar tid att bygga ett lag och Manchester City är rätt väg och kommer att bli ett topplag på sikt men det kommer att ta lite tid.

Paul Jewell är manager i bottenlaget Derby. I helgen blev det en ny förlust mot West Ham på bortaplan med 2-1 och West Ham blev utbuade av sina egna fans trots vinsten. Paul Jewell fick efter matchen en fråga om han någonsin upplevt något likande för egen del som manager för något av sina egna lag varpå Jewell snabbt svarade: "I´d just like the opportunity to find out" ! Jewell har åtminstone humorn i behåll.

Det kan bli en spännande avslutning i Premier League. När tre omgångar återstår toppar Manchester United med 81 poäng (+54) före Chelsea på 78 poäng (+36). På lördag blir det en liten final mellan Chelsea och Manchester United på Stamford Bridge och vinner Chelsea den matchen blir det intressant. Chelsea har sedan kvar att möta Newcastle (B) och Bolton (H) medan Manchester United möter West Ham (H) och Wigan (B).

Detroit tog sig inatt till kvartsfinal i NHL efter 3-0 (4-2 i matcher) mot Nashville. Nicklas Lidström gjorde mål i spel fyra mot fem och Chris Osgood höll nollan. Kul att Detorit är kvar i slutspelet. Dallas slog ut regerande mästarna Anahemim med 4-2 i matcher efter 4-1 i match nr sex. Loui Eriksson gjorde ett av målen och Dallas är ju rena svenskollonin med Loui Eriksson, Mattias Norström, Joel Lundqvist, Niklas Grossman och Johan Holmqvist i laget.

Örebro SK vann mot Gefle i fotbollsallsvenskan på bortaplan. Efter att ha sett ÖSK en hel del den här säsongen så kan man konstatera att laget är bättre än ifjol men får ändå svårt att hamna på den övre halvan. Man måste vara realist.

Kalmar FF ångar på och är faktiskt på väg att göra en "mini-ryck". Patrik Ingelsten verkar inte gå att stoppa för dagen och avgjorde igår mot Hammarby. Viktig match spelas det ikväll i Göteborg där IFK möter AIK. Det lag som förlorar kommer inte att få det lätt i pressen imorgon. Jag tror dock att IFK vinner för AIK verkar sakna spelglädje för dagen.

Hörde förresten att Jose Mourinho (fd Chelsea) är så gott som klar som tränare för Inter i Milano till nästa säsong. Han kommer att göra allt för att få med sig Frank Lampard och Didier Droga till Inter. Tänk er, Drogba och Zlatan på topp. Vem ska då kunna stoppa Inter ?

Min delägda häst Superior Dust galopperade dessvärre bort sig i lördag på Åby (öppnade i Elitloppsfart men det gick lite för fort helt enkelt) medan Forlan Trot skötte sig fint. Han blev fyra och inkasserade 5.500 kronor. Bra gjort av Forlan !

[ Lägg till kommentar ] ( 6 visningar )   |  länka till  |   ( 3 / 2608 )

<<Första <Förgående | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | Nästa> Sista>>