NU ÄR DET KÖRT FÖR TOTTENHAM ! 
Det blev en trist söndag på Old Trafford för min del. Manchester United vann med 1-0 mot Tottenham, vilket faktiskt var i underkant. Nu är chansen om ett ligaguld för Spurs bortblåst och precis som vanligt, får nu laget försöka nå en topp-4 placering för att på så sätt försöka nå Champions League. Om jag är besviken ? Nej då, som Tottenhamsupporter så är man luttrad.

I lördags var jag med om en häftig upplevelse på "Hovet" i Stockholm. Nej, det var inte Håkan Hellström-konserten utan hockeymatchen mellan Djurgården och Leksand. Själva matchen var väl sådär men inramningen var magisk. Det finns nog ingen arena i Sverige som kan skapa ett sånt tryck som publiken på "Hovet" kan göra. Fansen från både Djurgården och Leksand gjorde besöket till ett fantastiskt minne och jag är glad att jag hade förmånen att få vara på plats.

I söndags hann jag med lite innebandy i Uppsala innan flyget mot Malmö avgick. Mina innebandykompisar var förvånad av att se mig på defensiv planhalva vid rätt så många tillfällen. Men ju äldre man blir ju förståndigare blir man. Anfall är inte alltid bästa försvar.

Jag visste redan från början att det skulle bli lite tight med tiden ner till Malmö, inte minst med det snöfall som var i söndags runt Arlanda. Vi blev också ca 1 timme försenade och med tanke på att jag hade bokat fyra intervjuer till kl 14.10 så blev man lite stressad i alla fall. Men kl 14.02 kom jag hur som helst till Malmö Arena så det löste sig. Nästa gång ska jag boka ett tidigare flyg, jag lovar. Du som aldrig varit i Malmö Arena har missat någonting. Byggherren Percy Nilsson har tänkt på det mesta och arenan är mycket NHL-inspirerrad. För mig är det nog det bästa arenan att jobba på, i alla fall när det gäller ishockey.

Skellefteå vann matchen med 3-0 trots att Malmö vann skotten med 37-17. Mest imponerades jag av 18-årige Tim Söderlund i Skellefteå. Jag har följt killen sedan han SHL-debuterade mot Linköping i december förra året. Jag var på plats i Skellefteå då och fick se Söderlund nästan göra mål i sitt första byte och i andra bytet tacklade han in LHC:s Rhett Rakshsani (nu i Malmö) så det bara sjöng om det. Killen kan bli hur bra som helst med en otrolig skridskoåkning och bländande teknik. Tim Söderlund är uttagen till JVM nu i december och jag är rätt övertygad om att han kommer att göra succé.

Just nu sitter jag på tåget från Malmö till Ronneby. Ikväll kommenterar jag mötet i hockeyettan mellan Kallinge/Ronneby och Kristianstad i hockeyettan. Hemmalaget måste vinna för att chansen ska finnas kvar till "Allettan" efter jul medan Kristianstad är klara efter att ha vunnit 16 av 18 matcher den här säsongen. Det är alltid kul att kolla lite på spelare som man normalt inte följer på nära håll och idag håller lite extra koll på följande spelare. Robin Jensen (målvakt Kallinge). 20-årige Jensen är på lån från Djurgården, som tror mycket på sin målvaktstalang. Mikael Johansson (forward Kallinge). Johansson har ett förflutet i Växjö Lakers och är glödhet för dagen med 9 poäng (3+6) på de 4 senaste matcherna. Joel Gistedt (målvakt Kristianstad) Gistedt har stor rutin från SHL och blir nyckelspelare för Kristianstad som vill upp till Hockeyallsvenskan. Joel Persson (back Kristianstad). 22-årige Persson är snart mogen större uppgifter, spelskicklig back som med bl a 13 assists den här säsongen blir spännade att se och har nu poäng i 5 raka matcher.

[ 4 kommentarer ] ( 42 visningar )   |  lnka till  |   ( 3 / 964 )

<<Frsta <Frgende | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | Nsta> Sista>>